Groepsactiviteiten

Kinderfeestje

Op zoek naar een leuk en origineel kinderfeestje waarbij beweging en avontuur centraal staat? Zoek niet verder! 

Verschillende klim en klauter opdrachten gecombineerd met uitdagende spellen. Dit alles onder begeleiding van een gecertificeerde trainer.

Lekker ouderwets buitenspelen, maar dan op een extra avontuurlijke manier. Onze kinderfeestjes zijn geschikt vanaf vijf jaar. De opdrachten en spellen worden afgestemd op de leeftijd. 

Tijd voor wat lekkers en wat drinken? Dat hoort natuurlijk allemaal bij een kinderfeestje en wordt door ons verzorgd. De jarige krijgt bij ons ook een klein cadeautje. Wel zo leuk toch?

TEAMUITJE

Op zoek naar een leuk en origineel teamuitje in Leeuwarden, waarbij teambuilding centraal staat? Zoek niet verder!

Ga met je team een sportieve uitdaging aan en kies voor één van onze teamuitjes speciaal gericht op teams vanaf vijf personen. We bieden hierbij verschillende mogelijkheden aan. Denk aan elementen uit bootcamp, survivaltraining of een combinatie van verschillende onderdelen. 

Onze teamuitjes zijn altijd gericht op teambuilding, fun en sport en wordt volledig op jullie wensen samengesteld.

BEDRIJFSUITJE

Op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje in Leeuwarden? Zoek niet verder! Ga met elkaar een sportieve uitdaging aan en kies voor één van onze uitdagende programma’s.  Er is keuze uit verschillende onderdelen. Denk aan bootcamp, survivaltraining of een combinatie van verschillende onderdelen. 

Onze bedrijfsuitjes zijn altijd gericht op fun, sport en teambuilding en wordt volledig op jullie wensen samengesteld.

Afsluiten met wat hapjes en drankjes erbij? Of een lekkere lunch? Geen probleem dit is allemaal mogelijk. 

vrijmibo

Op zoek naar een leuke en originele VRIJMIBO in Leeuwarden, waarbij teambuilding en een gezellige middag centraal staat? Zoek niet verder!

Kies een van de 12 verschillende soorten clinics die goed bij jouw bedrijf past. Onze trainers maken dan een op maat gemaakte sportieve VRIJMIBO voor jouw bedrijf. De VRIJMIBO kan op elke dag en bij jou op kantoor of bij Iepenloft. Maak jouw bedrijf op een gezellige manier vitaler en gezonder

Onze VRIJMIBO is altijd gericht op gezelligheid, gezondheid en sportiviteit en wordt volledig op jullie wensen samengesteld.

Meer weten over ons aanbod?

Maico helpt je graag verder!

Maico Huizenga

Outdoor fitness trainer