Krachttraining

KRACHTTRAINING IN LEEUWARDEN

Wil jij krachttraining in Leeuwarden doen? Met ons doorontwikkelde powertraining lesprogramma, train je zowel als beginner als gevorderde specifieke spiergroepen. Daarnaast is techniek en beweging erg belangrijk. Krachttraining kun je beschouwen als een basis voor het opbouwen van je lichaam. Het zorgt ervoor dat je spieren zich kunnen ontwikkelen.

Na het doen van krachttraining, voel je vrijwel altijd na een dag je spieren. Dit is een teken dat je goed je best hebt gedaan.

Wat doe je met krachttraining?

Het doel van krachttraining is het sterker maken van je spieren door belasting. Buiten krachttraining in Leeuwarden doe je met behulp van attributen die we aanbieden bij onze sportcontainer. Denk aan dumbbells, barbell, rubber bumper plates en halters.

Hoe effectief is krachttraining?

Krachttraining is essentieel voor spiergroei en wanneer je spierkracht wil laten toenemen. Echter zijn er verschillende factoren die een grote invloed hebben op het eindresultaat. Denk aan de intensiteit en het aantal herhalingen.

WEETJES OVER KRACHTTRAINING

Onze trainingsschema’s

De krachttraining wordt volgens een uitgedacht schema gevolgd. Het schema van krachttraining wordt in 3 fases opgedeeld.  Tijdens de krachttraining wordt er altijd gekozen voor techniek boven gewicht! Krachttraining wordt gedaan onder professionele begeleiding. Deze schema’s gebeuren in blokken van 8 weken.

Fase 1:
In de eerste fase van de krachttraining ga je hoog in herhalingen en laag in gewicht. Op deze manier leer je de perfecte techniek voor de oefeningen!

Fase 2:
In fase 2 gaan de herhalingen omlaag en het gewicht omhoog. Op deze manier kom je meer op kracht en wen je aan zwaardere gewichten! Techniek gaat voor gewicht!

Fase 3:
In fase 3 gaan we jou tot jou maximale gewicht bij een oefening! We gaan kijken hoe zwaar jij een oefening kan doen. Laag in herhalingen en hoog in gewicht! De techniek van een oefening is het allerbelangrijkst. Techniek voor gewicht is de belangrijkste regel tijdens onze krachttraining!

voormalige deelnemers van de stronglift challenge

Gerda
Gerda
Lees verder
Ik was helemaal nieuw in de fitness en kan dit programma echt aanraden!
Joost
Joost
Lees verder
Ik voelde mij meteen thuis, een ontzettend fijne sfeer!
Henk
Henk
Lees verder
Sportieve locatie waar je echt uitgedaagd wordt. De begeleiding is op maat en het maakt niet uit of je beginner bent of gevorderde.

IEPENLOFTFITNESS in beeld

OVER KRACHTTRAINING

Dan helpen wij jou dat te verbeteren
 

Dan helpen wij jou dat te verbeteren.

Ja want het is een combinatie van 3 sporten, athetiek,gymastiek en kracht training
 

Meer weten over ons aanbod?

Maico helpt je graag verder!

Maico Huizenga

Outdoor fitness trainer

trainingen

IEPENLOFT
TRAININGEN

survival

bootcamp (Women only)

h.i.i.t.

krachttraining