Bootcamp

BOOTCAMP IN LEEUWARDEN

Wil jij Bootcamp in Leeuwarden doen? Bootcamp wordt vaak gezien als een aantal fanatiekelingen die zich een uur lang sportief af laten matten in het gras. Dat kan, maar onze Bootcamp training is toegankelijk voor alle sportniveaus.

Bootcamp is een fullbody work-out. Naast het verbranden van vet werken we tijdens de Bootcamp training aan je conditie, kracht, coördinatie, souplesse, explosiviteit en snelheid.

Wat doe je met Bootcamp

Bootcamp is een spierversterkende en conditionele training die je altijd uitvoert in groepsverband en onder professionele begeleiding. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door een intense training van een uur.

Hoe effectief is Bootcamp

Het groepsgevoel mag niet onderschat worden bij Bootcamp. Samen trainen is bewezen effectiever, omdat je niet wilt onderdoen voor anderen en elkaar kunt oppeppen.

WEETJES OVER BOOTCAMP

Onze trainingsschema’s

De bootcamp is anders dan andere bootcamps! Het is geen bootcamp waarbij er een stukje hardgelopen wordt en er daarna een paar oefeningen worden gedaan. Er worden diverse oefeningen en challenges gedaan om de bootcamp leuk en gezellig te maken. De bootcamp is women only. Iedere week is er een compleet nieuwe training. In de trainingen is het versterken van de billen, buik en benen verwerkt. De bootcamp training helpt ook bij het afvallen.

voormalige deelnemers van de stronglift challenge

Gerda
Gerda
Lees verder
Ik was helemaal nieuw in de fitness en kan dit programma echt aanraden!
Joost
Joost
Lees verder
Ik voelde mij meteen thuis, een ontzettend fijne sfeer!
Henk
Henk
Lees verder
Sportieve locatie waar je echt uitgedaagd wordt. De begeleiding is op maat en het maakt niet uit of je beginner bent of gevorderde.

OVER BOOTCAMP LEEUWARDEN

Bootcamp is in principe geschikt voor iedereen. Onze Bootcamp groepslessen zijn “Women only”. 

Dat kan heel goed. De trainingen worden zó gegeven, dat het voor iedereen uitdagend is. Het sportniveau maakt dus helemaal niks uit. 
 

De lessen gaan met slecht weer altijd door. 

 

Wanneer een oefening niet lukt, dan krijg je uiteraard een alternatieve oefening aangeboden.  Indien je last heb van een blessure, dan passen we je oefeningen daar op aan. 

Meer weten over ons aanbod?

Maico helpt je graag verder!

Maico Huizenga

Outdoor fitness trainer

trainingen

IEPENLOFT
TRAININGEN

survival

bootcamp (Women only)

h.i.i.t.

krachttraining