Kinderfeestje

KINDERFEESTJE IN LEEUWARDEN

Op zoek naar een leuk en origineel kinderfeestje waarbij beweging en avontuur centraal staat? Zoek niet verder! 

Verschillende klim en klauter opdrachten gecombineerd met uitdagende spellen. Dit alles onder begeleiding van een gecertificeerde trainer.

Lekker ouderwets buitenspelen, maar dan op een extra avontuurlijke manier. Onze kinderfeestjes zijn geschikt vanaf acht jaar. De opdrachten en spellen worden afgestemd op de leeftijd. 

Tijd voor wat lekkers en wat drinken? Dat hoort natuurlijk allemaal bij een kinderfeestje en wordt door ons verzorgd. De jarige krijgt bij ons ook een klein cadeautje. Wel zo leuk toch?

Onze sportieve kinderfeestjes in Leeuwarden zijn volledig Corona proof en volgens de RIVM richtlijnen.

Sportief kinderfeestje Leeuwarden

Beweging en vooral veel plezier. Dat staat tijdens een kinderfeestje centraal. Afhankelijk van de leeftijd worden opdrachten en spellen gedaan. Uiteraard is er ook tijd voor vrije invulling, indien de kinderen dat willen. Denk aan onze grote survivalbaan, waarbij klimmen en klauteren super leuk is! De trainer ziet er altijd op toe, dat het op verantwoorde wijze gaat. Een kinderfeestje is al mogelijk vanaf zeven personen.  De sportieve activiteiten worden afgewisseld met actieve en creatieve spellen.

Waarom een sportief kinderfeestje?

Een sportief kinderfeestje is gezond! Tegenwoordig zitten kinderen vaker binnen vergeleken met vroeger. Daarom is het nóg leuker om op een avontuurlijke manier opdrachten te doen en leuke spellen te spelen in de buitenlucht. Onze kinderfeestjes worden altijd onthouden, want het is origineel en uitdagend!

WAAROM SPORTIEF KINDERFEESJE

voormalige deelnemers van de stronglift challenge

Gerda
Gerda
Lees verder
Ik was helemaal nieuw in de fitness en kan dit programma echt aanraden!
Joost
Joost
Lees verder
Ik voelde mij meteen thuis, een ontzettend fijne sfeer!
Henk
Henk
Lees verder
Sportieve locatie waar je echt uitgedaagd wordt. De begeleiding is op maat en het maakt niet uit of je beginner bent of gevorderde.

IEPENLOFTFITNESS in beeld

F.A.Q. Sportief kinderfeestje Leeuwarden

Een sportief kinderfeestje duurt 2 tot 2,5 uur. Dit is inclusief het uitpakken van de cadeautjes en de eet/drink momenten. 

Als ouders hoef je niet bij het sportieve kinderfeestje te blijven. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen raden we het wel aan dat je als ouder in de buurt bent. Mocht er iets voorvallen, dan is het voor kleine kinderen vaak wel prettig als er een bekende ouder aanwezig is, 
 

Leuk! Als ouder mag je bij ons altijd meedoen. Niks moet alles mag. 

Afhankelijk van het weer dragen de kinderen het beste comfortabele sportkleding. Een lange broek, met shirt en een trui/vest erover. Een paar sportschoenen die vies mogen worden raden we ook aan.

 
Het feestje gaat met slecht weer altijd door. Kinderen vinden het vaak nóg leuker wanneer er waterplassen zijn en wat modder is.  
 

Meer weten over ons aanbod?

Maico helpt je graag verder!

Maico Huizenga

Outdoor fitness trainer

trainingen

IEPENLOFT
TRAININGEN

survival

bootcamp (Women only)

h.i.i.t.

krachttraining