Teamuitje

TEAMUITJE IN LEEUWARDEN

Op zoek naar een leuk en origineel teamuitje in Leeuwarden, waarbij teambuilding centraal staat? Zoek niet verder!

Ga met je team een sportieve uitdaging aan en kies voor één van onze teamuitjes speciaal gericht op teams vanaf vijf personen. We bieden hierbij verschillende mogelijkheden aan. Denk aan elementen uit bootcamp, survivaltraining of een combinatie van verschillende onderdelen. 

Onze teamuitjes zijn altijd gericht op teambuilding, fun en sport en wordt volledig op jullie wensen samengesteld.

Afsluiten met wat hapjes en drankjes erbij? Of een lekkere lunch? Geen probleem dit is allemaal mogelijk. 

Onze sportieve teamuitjes in Leeuwarden zijn volledig Corona proof en volgens de RIVM richtlijnen.

Sportief teamuitje Leeuwarden

Beweging en een goede dosis teambuilding en fun? Tijdens onze teamuitjes zorgen wij dat iedereen een leuke tijd heeft. Een teamuitje kan bij ons al georganiseerd worden vanaf vijf personen. Er wordt rekening gehouden met ieder sportniveau. De sportieve activiteiten worden afgewisseld met actieve en creatieve spellen. Ga met elkaar de uitdaging aan! 

Waarom een sportief teamuitje?

Onze sportieve bedrijfsuitjes worden altijd onder begeleiding van een gecertificeerde trainer gedaan. Zijn er specifieke strubbelingen binnen het team? Laat het ons weten en wij passen ons programma er op aan. Het belangrijkste van een sportief teamuitje is plezier hebben met elkaar. Na afloop vertrekt altijd iedereen met een positief gevoel.

Een sportief teamuitje is ontzettend leuk, omdat je collega’s eens op een andere manier bezig ziet. Onze teambuilding elementen en creatieve spellen, zorgen ervoor dat het team zich meer verbonden voelt met elkaar. Dit resulteert zich tot een prettige sfeer op de werkvloer. 

WAAROM SPORTIEF TEAMUITJE

voormalige deelnemers van de stronglift challenge

Gerda
Gerda
Lees verder
Ik was helemaal nieuw in de fitness en kan dit programma echt aanraden!
Joost
Joost
Lees verder
Ik voelde mij meteen thuis, een ontzettend fijne sfeer!
Henk
Henk
Lees verder
Sportieve locatie waar je echt uitgedaagd wordt. De begeleiding is op maat en het maakt niet uit of je beginner bent of gevorderde.

IEPENLOFTFITNESS in beeld

f.a.q. sportief teamuitje Leeuwarden

Een sportief teamuitje is geschikt voor iedereen die het leuk vindt, om met z’n team op een gezellige en sportieve manier bezig te zijn. Het sportniveau maakt daarbij niet uit.

De mogelijkheden zijn heel divers en in overleg stellen wij een programma samen voor een teamuitje naar wens. Wil je graag een middagvullend programma, een dagvullend programma of voor maar 1,5 uur bezig zijn? Alles is mogelijk. Wil je een hapje/drankje, lunch of diner erbij? Wij regelen het allemaal. Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden van onze teamuitjes.
 

Er is voldoende parkeergelegenheid.

Onze sportieve teamuitjes gaan bij slecht weer altijd door. Slecht weer geeft zelfs vaak een extra gevoel van verbondenheid. Iedereen zit in hetzelfde schuitje en samen maak je er een gezellige tijd van. Slecht weer kan dus best leuk zijn!

 
 

Gewone sportkleding met sportschoenen is vaak voldoende. Een lange broek is verstandig, indien het nog wat fris is buiten. Daarnaast raden we aan om een shirt te dragen met erover een trui of vest. 

Neem altijd een setje schone droge kleding mee voor na afloop. Zeker als er survival elementen worden toegepast, kan de sportkleding wel wat vies of nat worden. 

Meer weten over ons aanbod?

Maico helpt je graag verder!

Maico Huizenga

Outdoor fitness trainer

trainingen

IEPENLOFT
TRAININGEN

survival

bootcamp (Women only)

h.i.i.t.

krachttraining