Urban challenges

De urban challenge is een nieuwe  een groepsles van Iepenloft Leeuwarden. In deze groepsles staan 3 tot 4 grote challenges centraal. Het is een full body training, elke spiergroep wordt meegepakt.Iedereen kan zelf bepalen waar die de focus op legt binnen de challenge.In deze 7 week durende course werk je aan je eigen gestelde doelen, die doelen kunnen voor iedereen verschillen, doelstellingen kunnen zijn; meer reps, hoger gewicht, of bijvoorbeeld verhogen van het gewicht in het gewichtsvest. De urban challenge is elke woensdag om 19:30.

Urban challenges

In deze groepsles staan 3 tot 4 grote challenges centraal. Het is een full body training, elke spiergroep wordt meegepakt.

Iedereen kan zelf bepalen waar die de focus op legt binnen de challenge.In deze 7 week durende course werk je aan je eigen gestelde doelen, die doelen kunnen voor iedereen verschillen, doelstellingen kunnen zijn; meer reps, hoger gewicht, of bijvoorbeeld verhogen van het gewicht in het gewichtsvest.

Elke woensdag 19.30 uur

Eenmalig meedoen aan de 7 weekse urban challenge?

Ben je geen lid maar wil je wel meedoen aan de urban challenge? Eerst een gratis proefles, en daarna is het mogelijk een rittenkaart te kopen!

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden

Wat doe je met de urban challenges?

Deze groepsles is met 3 tot 4 grote challenges met een zeer gevarieerd assortiment aan oefeningen. Iedereen kan op deze manier zelf bepalen waar die de focus op legt binnen de challenge. Voorbeeld van een urban challenge: deadlift, plyobox squat jump, trx rope en een pull up.

Hoe effectief is deze training?

De urban challenges zijn geschikt voor spiergroei en wanneer je spierkracht wil laten toenemen. Echter zijn er verschillende factoren die een grote invloed hebben op het eindresultaat. Denk aan de intensiteit en het aantal herhalingen. 

De challenge

De challenges wordt volgens een uitgedacht schema gevolgd. Er wordt tijdens de training gewerkt aan jou persoonlijke doelstelling. Dit kan verschillen per persoon.

Differentiatie in doelstellingen:

Persoon 1 kan ervoor kiezen om iedere week steeds meer rondjes te halen

Persoon 2 kan ervoor kiezen elke week 3 rondes te doen en het gewicht te verhogen

Persoon 3 kan ervoor kiezen met een gewichtsvest te werken en dat gewicht te verhogen

Persoon 4 kan ervoor kiezen zonder elastieken de workout uit te voeren.

Alle personen kunnen naast elkaar deze challenges uitvoeren zonder dat ze zich met elkaar vergelijken. Het hoofddoel: Eigen successen vieren.

voormalige deelnemers van de stronglift challenge

Gerda
Gerda
Lees verder
Ik was helemaal nieuw in de fitness en kan dit programma echt aanraden!
Joost
Joost
Lees verder
Ik voelde mij meteen thuis, een ontzettend fijne sfeer!
Henk
Henk
Lees verder
Sportieve locatie waar je echt uitgedaagd wordt. De begeleiding is op maat en het maakt niet uit of je beginner bent of gevorderde.

IEPENLOFTFITNESS in beeld

Meer weten over ons aanbod?

Robin helpt je graag verder!

Robin Bruinsma

Outdoor fitness trainer

trainingen

IEPENLOFT
TRAININGEN

survival

bootcamp

h.i.i.t.

krachttraining