Urban challenges

De urban challenge is een nieuwe  een groepsles van Iepenloft Leeuwarden. In deze groepsles staan 3 tot 4 grote challenges centraal. Het is een full body training, elke spiergroep wordt meegepakt.Iedereen kan zelf bepalen waar die de focus op legt binnen de challenge.In deze 7 week durende course werk je aan je eigen gestelde doelen, die doelen kunnen voor iedereen verschillen, doelstellingen kunnen zijn; meer reps, hoger gewicht, of bijvoorbeeld verhogen van het gewicht in het gewichtsvest. De urban challenge is elke woensdag om 19:30.

Urban challenges

In deze groepsles staan 3 tot 4 grote challenges centraal. Het is een full body training, elke spiergroep wordt meegepakt.

Iedereen kan zelf bepalen waar die de focus op legt binnen de challenge.In deze 7 week durende course werk je aan je eigen gestelde doelen, die doelen kunnen voor iedereen verschillen, doelstellingen kunnen zijn; meer reps, hoger gewicht, of bijvoorbeeld verhogen van het gewicht in het gewichtsvest.

Elke woensdag 19.30 uur

Eenmalig meedoen aan de 7 weekse urban challenge?

Ben je geen lid maar wil je wel meedoen aan de urban challenge? Eerst een gratis proefles, en daarna is het mogelijk een rittenkaart te kopen!

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden

Wat doe je met de urban challenges?

Deze groepsles is met 3 tot 4 grote challenges met een zeer gevarieerd assortiment aan oefeningen. Iedereen kan op deze manier zelf bepalen waar die de focus op legt binnen de challenge. Voorbeeld van een urban challenge: deadlift, plyobox squat jump, trx rope en een pull up.

Hoe effectief is deze training?

De urban challenges zijn geschikt voor spiergroei en wanneer je spierkracht wil laten toenemen. Echter zijn er verschillende factoren die een grote invloed hebben op het eindresultaat. Denk aan de intensiteit en het aantal herhalingen. 

De challenge

De challenges wordt volgens een uitgedacht schema gevolgd. Er wordt tijdens de training gewerkt aan jou persoonlijke doelstelling. Dit kan verschillen per persoon.

Differentiatie in doelstellingen:

Persoon 1 kan ervoor kiezen om iedere week steeds meer rondjes te halen

Persoon 2 kan ervoor kiezen elke week 3 rondes te doen en het gewicht te verhogen

Persoon 3 kan ervoor kiezen met een gewichtsvest te werken en dat gewicht te verhogen

Persoon 4 kan ervoor kiezen zonder elastieken de workout uit te voeren.

Alle personen kunnen naast elkaar deze challenges uitvoeren zonder dat ze zich met elkaar vergelijken. Het hoofddoel: Eigen successen vieren.

Andere fanaten aan het woord

Ferry Kooij
Ferry Kooij
Lees verder
Schaatsen, fietsen en hardlopen gaat nog prima, maar als 50+ er merkte ik dat de spierballekes wat afwezig bleven. Daarom was ik op zoek naar een krachthonk en kwam ik bij Iepenoft uit. Ik voel me uitgedaagd met de trainingsschema's en ik wordt daar ook prima begeleid. Adam weet waar die het over heeft. Heerlijk buiten met genoeg zuurstof en ja: soms in de regen. Maar met elkaar train je wel lekkerder en voel je je voldaan als je ook het weer getrotseerd hebt. Want we zijn toch niet van suiker, he?
Ali Bosma
Ali Bosma
Lees verder
Heerlijk om in de Iepenloft te trainen, professionele persoonlijke begeleiding, uitdagend en gezellig.
Alex van der L
Alex van der L
Lees verder
Leuke manier van sporten! Lekker buiten, goede begeleiding, niet eentonig. Elke keer weer een uitdagende training.
Mariejanne de Vries
Mariejanne de Vries
Lees verder
Heerlijk om buiten te sporten. Zeer goede begeleiding en super leuke en gevarieerde oefeningen !
Previous
Next

IEPENLOFTFITNESS in beeld

Meer weten over ons aanbod?

Robin helpt je graag verder!

Robin Bruinsma

Outdoor fitness trainer

trainingen

IEPENLOFT
TRAININGEN

survival

bootcamp

h.i.i.t.

krachttraining